Καλώς ήλθατε στην Χαρτοβιομηχανία ΑΦΟΙ ΜΑΡΣΕΛΟΙ Α.Ε.

H εταιρία μας Ιδρύθηκε το 1934 στην Ν. Φιλαδέλφεια στην Αθήνα, από την Οικογένεια Μαρσέλος. Σήμερα η Αφοι Μαρσέλοι ΑΕ διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική περιοχή στις Αχαρνές Αττικής καταλαμβάνοντας έκταση 5000 τετραγωνικών μέτρων, σε σημείο εύκολα προσβάσιμο και με δυνατότητα αποθήκευσης επαρκούς αποθέματος ετοίμων εμπορευμάτων

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή – επεξεργασία προϊόντων tissue σε οικιακές & επαγγελματικές συσκευασίες καθώς και στην εμπορία συσκευών χάρτου.

Είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιοτεχνία επεξεργασίας χάρτου και λόγω της συνεχή αύξηση της δυναμικότητας μας τα τελευταία 20 χρόνια, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την διαθεσιμότητα και την άμεση παράδοση τους.

Χαρτί και περιβάλλον

Το χαρτί είναι ένα φυσικό προϊόν. Όμως η παραγωγή και υπερκατανάλωσή του κοστίζει στο περιβάλλον

Ο Οικολογικός τρόπος σκέψης επηρεάζει ολόκληρο τον κύκλο των προϊόντων μας – από την προέλευση των υλικών, την ανακύκλωση έως την κατασκευή &ι επαναχρησιμοποίηση τους.

Η ανακύκλωση του χαρτιού είναι μια διεργασία, που αν γίνεται σωστά, μπορεί να είναι οικονομικά συμφέρουσα, φιλική προς το περιβάλλον και να δίνει καλής ποιότητας ανακυκλωμένο χαρτί

Μέσα από την προσπάθεια μας για την φροντίδα του περιβάλλοντος, επιχειρούμε να ελαχιστοποιήσουμε τους ρύπους μας, τόσο από τις εγκαταστάσεις μας όσο και από τα προϊόντα μας και σε αυτό μας βοηθούν η σύγχρονη τεχνολογία για την ελαχιστοποίηση ρύπων στον περιβάλλοντα χώρο και οι δραστηριότητες μας για την ανακύκλωση όλων των περισσευούμενων υλών.

Χαρτικά Tissue

img

Περιλαμβάνει χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, χαρτοπετσέτες ζικ ζακ, ιατρικά χαρτοσέντονα

Περισσότερα

Συσκευές - Dispensers

img

Περιλαμβάνει συσκευές χαρτιού υγείας και συσκευές χαρτιού κουζίνας

Περισσότερα

Ειδικά πανιά καθαρισμού

img

Περιλαμβάνει χαρτί για τρόφιμα, πανί καθαρισμού για τυπογραφεία, ηλεκτροστατικό πανί

Περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΦΟΙ ΜΑΡΣΕΛΟΙ Α.Ε.

  • ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016
  • ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015
  • ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014
  • ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013